Splošni prodajni pogoji

CENE: Vse navedene cene so v evrih ter ne vsebujejo davka na dodano vrednost.

Vse cene, ki so navedene v spletni trgovini lahko vsebujejo tudi popust, določen s strani založbe.

NAROČANJE: Naročila sprejemamo v internetni trgovini. Pošljete nam lahko tudi naročilnico po telefaksu :+386 1 25 66 381 in e-pošt info@zalozba-reforma.si. Pisna naročilnica mora obvezno vsebovati: sedež podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, identifikacijsko številko, številko transakcijskega računa, matično številko, telefonsko in telefaks številko in mora biti napisana v slovenskem jeziku.

Naročilnica poslana preko e-trgovine Založbe Reforma d.o.o., ima za kupca in prodajalca status pogodbe in je shranjena na sedežu podjetja in je kupcu dosegljiva (osebni prevzem ali dostava po pošti).

POSTOPEK NAROČANJA:

Za izvedbo naročila NI potrebna registracija naročnika.

Naročnik ima ves čas pregledovanja vsebin na straneh www.zalozba-reforma.si, v desnem kotu zgoraj na voljo vpogled v košarico nakupov. V njej so navedene skupne količine izbranih produktov ter njim pripadajoči skupni znesek (€). Pravilno prikazovanje izbranih količin ter s tem skupnega zneska, je pogojeno s sprotnim osveževanjem podatkov v košarici ob izboru produkta ter količine. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine na strani www.zalozba-reforma.si

POMOČ UPORABNIKOM

V primeru, da ste pri nakupu pomotoma posredovali napačne podatke (količino, naslov,…), ali da imate morebitna vprašanja oziroma težave nas NEMUDOMA obvestite na elektronski naslov info@zalozba-reforma.si ali pokličete na tel: 01 2566 377.

STROŠKI UPORABE KOMUNIKACIJSKEGA SREDSTVA – SPLETNE STRANI www.zalozba-reforma.si Podjetje Založba Reforma d.o.o. ne zaračunava uporabo komunikacijskega sredstva uporabnikom. Stroški, ki jih ima uporabnik z uporabo komunikacijskeg sredstva so identični stroškom za uporabo internetne povezave (tarifa, izbrana naročnina oziroma paketa) ki jih ima uporabnik pri svojem ponudniku storitve internetnega dostopa.

DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI: Naročeno publikacije v naročilu bomo dostavili po Sloveniji najkasneje v 72-ih urah preko dostavnih služb.

STROŠKI POŠTNINE: Stroški poštnine niso všteti v ceno in se v primeru naročila zaračunajo v višini 3,50€ (teža pošiljke do 2 kg).

ODSTOP OD POGODBE: Kupec ima pravico, da najkasneje v 8-ih dneh po prejemu blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe. Obvestilo o odstopu kupec sporoči po faxu na št. :+386 1 2566 381 ; pisno na naslov Založba Reforma d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov info@zalozba-reforma.si

Nepoškodovano (normalna obraba) knjigo / knjige nam v enaki količini in v originalni embalaži s priloženim originalnim računom / dobavnico pošljite ali osebno dostavite na naslov:

Založba Reforma d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana. Založba Reforma d.o.o. bo kupcu vrnila že plačano kupnino.

 

Vaš komentar