, Založba Reforma

50 NAJBOLJ ZAHTEVNIH, PROVOKATIVNIH IN NEPRIČAKOVANIH VPRAŠANJ na razgovoru za zaposlitev s komentarjem in konkretnimi navodili

NOVO!
Strokovni priročnik vam pošljemo takoj!

Predstavljamo vam zbirko najbolj zahtevnih vprašanj, s katerimi se boste srečali na razgovoru za zaposlitev. Če boste znali odgovoriti na takšna vprašanja, boste pripravljeni praktično na vse, s čimer vas želi presenetiti vaš spraševalec. Prav tako pa si bo lahko spraševalec s pomočjo zbirke pripravil konkretna vprašanja za kandidata, o katerem želi izvedeti več.

Priročnik je namenjen tako kandidatu, ki se pripravlja na razgovor za zaposlitev, kot tudi spraševalcu (delodajalcu), ki si bo lahko pripravil taka vprašanja, ne zato, da bi vas opazoval, kako se v zadregi presedate, ampak zato, ker hoče oceniti, kako dobro bi znali reagirati na pritisk ali na trenja na delovnem mestu. Predstavili vam bomo petdeset najbolj zahtevnih vprašanj, nanja pa tudi ponudili najboljši možen odgovor in strokovni komentar, ki vam bo pojasnil ozadje vprašanja.

Strokovno izdajo, ki so jo sestavili in uredili strokovnjaki s področja delovnih razmerij, smo vam zaradi praktičnosti uporabe pripravili v elektronski verziji. E-priročnik se lahko bere na trenutno vseh dostopnih platformah (windows, mac, linux, iphone, android…), katerih program Vam omogoča hitro brskanje po elektronskem zapisu, iskanje po ključnih besedah in nenazadnje hiter izbor vprašanj in odgovorov, komentarja in navodil ter njihov izpis za pripravo na vaš konkretni razgovor!

Strokovni priročnik vam pošljemo takoj!

Cena strokovne izdaje…………………………………………………….36,00 EUR
(Cena ne vključuje 5% DDV)