DELOVNA RAZMERJA OB NOVIH ZAHTEVAH PCT POGOJEV 2021!

DELOVNA RAZMERJA OB NOVIH ZAHTEVAH PCT POGOJEV 2021!

Izkoristite 15% popust!

 • Vzorci, tabele in ostala pisanja, ki jih boste potrebovali v praksi
 • Ukrepi delodajalca za zagotavljanje kontinuitete delovnega procesa (delo na domu, drugo delo, navodila delodajalca in protokol za zagotavljanje PCT)
 • Možni ukrepi delodajalca ob neupoštevanju PCT
 • Disciplinski postopek
 • Opozorilo in odpoved delovnega razmerja
 • Praktična priporočila in nasveti
 • Konkretni napotki, kako naj delodajalec zakonito ravna v teh okoliščinah
 • Pravni okvir trenutnega stanja v okviru delovne zakonodaje – Zakon o delovnih razmerjih, odloki o PCT…
 • PCT (prebolevnost, cepljenje, testiranje) kot obveznost v delovnem razmerju
 • Obveznosti delodajalcev glede testiranja/cepljenja zaposlenih
 • Karantena, obveznost varstva, omejitev gibanja in učinek v delovnem razmerju
 • Itd.

V Založbi Reforma smo se po seriji strokovnih izdaj (e-priročnikov), ki so namenjeni informiranju delodajalcev in zaposlenih v podjetjih, ustanovah in inštitucijah (v zasebnem in javnem sektorju), odločili, da ob zadnjih odlokih, ki jih je sprejela vlada, izdamo tudi priročnik z naslovom:

DELOVNA RAZMERJA OB NOVIH ZAHTEVAH PCT POGOJEV 2021!

Strokovna izdaja je namenjena zakonitemu organiziranju delovnih procesov ob zahtevah PCT pogojev in tako vsebuje vse potrebne informacije, navodila in nenazadnje tudi vzorce, ki jih boste potrebovali v praksi.

Avtorja sta priznana strokovnjaka s področja delovnega prava v teoriji in praksi dr. Andraž Rangus, doktor pravnih znanosti s področja pokojninskega in invalidskega zavarovanja, ki je zaposlen kot direktor Sektorja za izvajanje zavarovanja na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in Damjan Mašera, univerzitetni diplomirani pravnik, zaposlen kot vodja Sektorja za delovna razmerja in druge oblike dela na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Priročnik je namenjen direktorjem v privatnem in javnem sektorju, ravnateljem, računovodjem, pravnikom, zaposlenim v kadrovskih in splošnih službah, podjetnikom posameznikom, zaposlenim v javni upravi, sindikatom, skratka vsem, ki se na takšen ali drugačen način srečujete z delovnimi razmerji, saj vam bo strokovna izdaja kot taka predstavljala pomemben vir informacij, tako v preventivnem smislu, kot tudi v trenutku konkretnih ukrepanj v praksi.

Brezplačna nadgradnja vsebin za vse naročnike! V primeru sprememb, novih uredb kot tudi zakonodaje bomo vsem naročnikom za obdobje 2021 brezplačno ažurirali naročeno strokovno izdajo!

Vsak naročnik bo prejel kodo za prevzem E-knjige, ki se lahko bere na trenutno vseh dostopnih platformah (windows, mac, linux, iphone, android…) Program Vam omogoča hitro brskanje po elektronskem zapisu, iskanje po ključnih besedah in nenazadnje tudi izpis želenega dela knjige ter izpis in popravek vzorcev, ki jih v dani situaciji potrebujete.

Strokovna izdaja je izšla 08.10.2021 in vam jo pošljemo takoj!

Izkoristite 15% popust!

Cena strokovne izdaje………………………………….………………169,00 Eur
Cena s 15% popustom………………………………………………………..143,65 Eur
(V ceno ni vključen 5 % DDV)