PORTAL ZDR 2021

Vašo kodo za dostop do vsebin na portalu www.portal-zdr.si in najnovejši izvod knjige vam pošljemo takoj!

PORTAL ZDR 2021 + gratis KNJIGA – NAJNOVEJŠI KOMENTAR ZDR 2021 (trda vezava, 1385 strani) – RAVNOKAR IZ TISKA! Vsak naročnik prejme poleg kode za enoletno neomejeno dostopanje do vsebin na portalu portal-zdr.si tudi gratis najnovejšo knjigo Veliki komentar ZDR 2021 z vsemi spremembami in dopolnitvami, ki je izšla 28. maja 2021.
Veliki komentar Zakona o delovnih razmerjih je v naši založbi prvič izšel leta 2013 (avtor mag. Darko Krašovec) in je bil dopolnjen vsako leto vse do danes. Komentar izhaja tako v tiskani verziji (knjiga – trda vezava) in že šesto leto zaradi lažje uporabe tudi na portalu ZDR portal-zdr.si, kjer z ažurnim spremljanjem strokovne ekipe na tem področju tako omogočamo našim naročnikom dostop do aktualnih informacij, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri odločanju na tako zahtevnem in občutljivem področju kot so delovna razmerja.

PORTAL ZDR 2021 OMOGOČA neomejen dostop do vsebin kot so: obsežen komentar po členih, najnovejša sodna praksa, evropske direktive, kazenske določbe, vzorci, pogodbe, tožbe, dodana je tudi posebna izdaja aktualna v teh časih – Delovna razmerja v izrednih okoliščinah, ki vsebuje vse temeljne vsebine in pripomočke, ki so potrebni za organiziranje in obvladovanje delovnega procesa v trenutnih razmerah ter razlago in način uveljavljanja pravic na podlagi do sedaj sprejetih interventnih predpisov… skratka vse, kar je potrebno za kvalitetno spremljanje vsebin delovno pravne zakonodaje.
OB NAROČILU VAM PRIPADA TUDI KNJIGA KOMENTAR ZDR 2021! Poleg kode za enoletno dostopanje do vsebin naročniki prejmejo tudi tiskani izvod knjige, najnovejšo izdajo komentarja ZDR 2021 na 1385 straneh, ki je izšel 28. maja 2021. Komentar iz leta 2013 avtorja mag. Darka Krašovca je dopolnjen za obdobje od 2013 do 2021 s strani priznanih strokovnjakov z večletnimi izkušnjami na področju delovnih razmerij
dr. Andraža Rangusa, doktorja pravnih znanosti s področja pokojninskega in invalidskega zavarovanja, ki je zaposlen kot direktor Sektorja za izvajanje zavarovanja na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in Damjana Mašere, univerzitetnega diplomiranega pravnika, zaposlenega kot vodja Sektorja za delovna razmerja in druge oblike dela na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Kot strokovnjaka sta aktivno sodelovala že pri pripravi in sprejetju ZDR-1 ter pri njegovem uveljavljanju v praksi.

Vašo kodo za letno dostopanje do vsebin na portalu www.portal-zdr.si in najnovejši izvod knjige vam pošljemo takoj!
Veliki komentar Zakona o delovnih razmerjih 2021 …………… 278,86 EUR
(na portalu www.portal-zdr.si + knjiga)
(5% DDV ni vračunan v ceno)