PORTAL ZDR 2018

Izkoristite 25% popust v mesecu avgustu 2018  

PORTAL + gratis KNJIGA (trda vezava, preko 1173 strani)! Vsak naročnik letne naročnine prejme kodo za enoletno neomejeno dostopanje do vsebin na portalu www.portal-zdr.si , ter v prvem letu naročnine tudi gratis knjigo Veliki komentar ZDR 2018 z vsemi spremembami in dopolnitvami.

Glede na to, da je področje delovno pravne zakonodaje področje, ki se neprestano dopolnjuje, spreminja in pojasnjuje smo se odločili, da preselimo zgodbo Velikega komentarja ZDR in reforme trga dela, avtorja mag. Darka Krašovca na portal www.portal-zdr.si in z ažurnim spremljanjem strokovne ekipe na tem področju omogočimo našim zvestim kupcem, kot tudi širokemu krogu uporabnikov, ažurne informacije, ki jih vsakodnevno potrebujejo pri odločanju na tako zahtevnem in občutljivem področju.

Tako boste imeli neomejen dostop do vsebin: obsežen komentar po členih, najnovejšo sodno prakso, evropske direktive, kazenske določbe, inšpekcijski nadzor, vzorce, pogodbe, tožbe… skratka vse kar potrebujete za kvalitetno spremljanje vsebin delovno pravne zakonodaje.

Ugodnosti in popust! Vsak naročnik bo poleg kode za dostopanje do vsebin na portalu www.portal-zdr.si prejel v prvem letu naročnine tudi gratis knjigo Veliki komentar ZDR 2018 z vsemi spremembami in dopolnitvami. (trda vezava, preko 1173 strani).

Izkoristite 25% popust v mesecu avgustu 2018! Portal je aktiven na domeni www.portal-zdr.si, kjer si ga lahko tudi ogledate. Kodo za dostopanje do portala vam pošljemo takoj!

 

Cena izdaje (portal + knjiga)………………………240,00 EUR

Cena s 25% popustom (portal + knjiga)………….180,00 EUR
(DDV ni vračunan v ceno)